Incendiu puternic la un azil de bătrâni din Capitală. O persoană a murit. Planul roșu de intervenție, activat (FOTO + VIDEO)

B1.ro | 30 Sep 2017, 09:08

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la un azil de bătrâni din sectorul 3 al Capitalei.

A fost activat planul roșu de intervenție.

Citește și: Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuateKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteIohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)

Un bărbat a încetat din viață, iar 19 persoane s-au intoxicat cu fum, dar nu au suferit arsuri.

Zece oameni au ajuns la spitalele Pantelimon, Floreasca, Sf. Ioan, Bagdasar, Spitalul Județean Ilfov și Universitar.

 Foto: 

Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Doliu în lumea teatrului. Un mare actor român a murit la 74 de ani! DUMNEZEU să îl ierte! O femeie din Gorj a scăpat de viol pentru că agresorul a avut probleme cu erecțiaBătrân din Vaslui, bătut, tâlhărit și violat de către doi minori

Panica a fost cu atât mai mare cu cât în interior se aflau și persoane cu probleme locomotorii.

Din păcate și unul dintre pompieri a ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu fum, el fiind scos de colegii săi din clădire. Bărbatul este conștient.

 Foto: 

Inquam Photos / Octav Ganea

Incendiul s-a extins și la o clădire învecinată, dar acum pompierii au reușit să localizeze incendiul și nu mai există pericol de a se extinde.

 Foto: 

Inquam Photos / Octav Ganea

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate