INCENDIU PUTERNIC la un ABATOR din Prahova. În curte se află rezervoare de COMBUSTIBIL

B1.ro | 13 Ian 2018, 21:45

Alertă în județul Prahova, sâmbătă seara.

Un incendiu puternic a izbucnit la un abator situat în localitatea Ariceştii Rahtivani, focul extinzându-se pe o suprafaţă mare.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Focul a cuprins o clădire în care funcţionează un abator şi arde generalizat pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, potrivit news.ro.

În apropierea construcţiei afectate de incendiu se află şi un rezervor cu motorină încărcat cu cinci tone de combustibil, dar şi un alt rezervor în care sunt 2.700 de litri de gaz petrolier lichefiat.

Zeci de pompieri intervin cu şase autospeciale pentru stingerea focului.

Potrivit ISU, incendiul este izolat, astfel încât nu există pericol de propagare la rezervoarele cu motorină şi GPL.

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate