IMAGINILE ORORILOR. PROBELE VIDEO ÎN CAZUL POLIȚISTULUI PEDOFIL (VIDEO)

B1 TV | 12 Ian 2018, 20:16

Cazul În care este implicat Eugen Stan este unul fără precedent pentru Poliția Română. La fel și scandalul declanșat de ororile comise de el asupra minorilor sau a femeilor care i-au căzut victime de-a lungul timpului. Vineri, au apăarut noi imagini revoltătoare. Acestea arată cum polițistul Eugen Stan s-a năsputit în urma cu doi ani, asupra unei femei care aștepta la lift.

IMAGINILE ORORILOR. PROBELE VIDEO ÎN CAZUL POLIȚISTULUI PEDOFIL

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Noile imagini înfățișează un alt atac al agresorului produs în 2016. Victima intră în scara unui bloc cu o șacosă în mână și se pregătește să deschidă ușa liftului. În acel moment, agresorul o surprinde din spate și-i bagă mâna sub fustă. Femeia are 43 de ani, iar imaginile care îi prezintă trista poveste sunt ultimele date publicității dintr-un lung șir de probe video indubitabile. 

Tot în 2016, Eugen Stan agresa o femeie în scara unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei. Iubitul ei a reușit să pună mâna pe atacator și să îl dea pe mâna Poliției. Bărbatul a povestit că agresorul purta cămașa de polițist. Oamenii legii au cerut clasarea dosarului pentru că sistemul de supraveghere video nu a funcționat corespunzător. Acest dosar este, de altfel, unul cu multe semne de întrebare, după ce procurorii au acuzat polițiștii că i-au ascuns identitatea agresorului. Firul acestui caz s-a pierdut undeva între Poliția Capitalei și Brigada Rutieră. 

Un alt incident, din 2015, îl prezintă pe Eugen Stan în timp ce pândea trei fete minore care se pregăteau să intre într-un lift. Camerele l-au surprins cum o pipăia pe una dintre copile, în timp ce aceasta încerca să coboare pe scară. Pe cea de-a doua fetiță a luat-o în brațe și a sărutat-o. Atunci, individul purta uniformă. Colegii nu l-au identificat nici atunci, iar dosarul a fost uitat. 

Dar istoricul dramelor sexuale e unul mult mai vechi. În 2012, Eugen Stan a violat o fetiță de 7 ani, după ce a pândit-o la școală. Poliția avusese probele de pe camerele de supraveghere, dar tot nu l-a identificat. Mai mult, la vremea respectivă, oamenii legii au reușit să dea publicității imaginile abia la trei săptămâni de când avusese loc incidentul. 

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Imaginile care au declanșat însă alerta în Romania au apărut vinerea trecută. Atunci, Poliţia Română făcea un apel către populaţie pentru a-l identifica pe bărbatul care agresase sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Era vorba despre doi frați - o fetiță de cinci ani și un băiat de nouă ani. Imaginile arată cum bărbatul îi pipăie, îi săruta și o ține in brațe pe fetiță. Agresorul, Eugen Stan, a fost prins abia după 3 zile, timp în care imaginea lui a rulat în mass-media și pe canalele de socializare. Bomba a venit când s-a aflat ca acesta este polițist

Procurorii au acum misiunea să faca lumină și să aducă dreptate victimelor. Parchetul General a deschis un dosar pentru favorizarea infractorului pentru cazul din 2016, când Eugen Stan a fost prins de iubitul tinerei agresate și dat pe mâna Poliției. Procurorii vor să verifice modul în care au fost făcute cercetările în cazul polițistului pedofil și daca acesta a fost ajutat de colegii săi să nu fie tras la răspundere pentru faptele lui. 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate