Imagini ȘOCANTE! Cum SUPRAVIEȚUIESC crocodilii în apa ÎNGHEȚATĂ bocnă (VIDEO)

B1.ro | 12 Ian 2018, 15:57

Un parc natural din Carolina de Nord a postat un video care arată tehnica uimitoare pe care crocodilii o folosesc pentru a supraviețui apei înghețate bocnă și gerului năprasnic.   

Tehnica de supravieţuire uimitoare a fost dezvăluită de George Howard, specialist al rezervaţiei Shalooti, din Carolina de nord. Deși apa a îngheţat bocnă crocodilii aflați în stare de hibernare își țin botul afară.  Naturalistul a spart gheaţa doar ca să-i facă puţin loc reptilei.

Cum supraviețuiesc crocodilii în apa înghețată

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

”Este interesant să-i vedem cum ţin botul deasupra apei, ca să poată respira şi rezista fără probleme chiar dacă apa este înghețată.  O tehnică de supravieţuire absolut uimitoare”, a precizat specialistul pentru charlotteobserver.com.

În acestă rezervaţia din Carolina trăiesc 12 aligatori, salvaţi din captivitate. Pentru a supraviețui gerului năprasnic  aligatorii îşi încetinesc metabolismul şi scad temperatura corpului.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate