IDEI DE POLITICIAN: Un deputat vrea MESAJE PATRIOTICE la televizor

B1.ro | 12 Oct 2017, 16:09

După încercarea nereușită a ministrului Doina Pană e a obliga televiziunile să difuzeze mai multe știri politice pozitive (Detalii AICI), un deputat PMP propune ca mass-media să promoveze mesaje cu caracter patriotic.

Fostul jurnalist Marius Pascan a declarat, joi, că va propune un proiect legislativ de promovare și susținere a produselor românești la toate televiziunile, precum mesajele pentru sănătate.   

Citește și: Analiza psihologului. Principele Nicolae, în lacrimi. ”A învățat multe despre viață în urma unei morți”Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral În Timișoara și toată țara: Aniversarea Revoluției Române din 1989 (FOTO)

"Voi promova, in cursul saptamanii viitoare, un proiect de act legislativ privind obligarea mass-media sa promoveze mesaje cu caracter patriotic, national, de sustinere a produselor romanesti. Nu ne poate obliga nimeni sa nu facem acest lucru. In acest fel am putea materializa pragmatic ceea ce se numeste patriotism si nationalism, nationalism in sensul de iubire de natiune, nu cum vor altii sa il duca in derizoriu, in extrem. Avem, zi de zi, pe canalele media mesaje gen: 'Consumati zilnic peste 2 litri de apa!', 'Nu consumati sare si zahar in exces!'. De ce sa nu promovam si mesaje de genul 'Consumati produse romanesti!', fara sa facem reclama nimanui, sa le branduim, sa le promovam ca atare, iar acele firme sa se dezvolte si sa genereze venituri la bugetul de stat, care sa ramana in Romania. Acest lucru ma preocupa si il voi promova ca act normativ. (...) sper sa solidarizez o majoritate de oameni responsabili, de parlamentari, ca acest proiect sa treaca', a aratat Marius Pascan, potrivit Hotnews.

Pascan a lucrat in perioada 1992-1998 caredactor al cotidianului ,,Cuvantul liber" din Targu-Mures si colaborator al Studioului Teritorial de Radio din Targu-Mures. In perioada 1998-2000 a activat ca jurnalist, secretar general de redactie la cotidianul ,,Recurs" din Targu-Mures.

 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate