HALUCINANT! Soţia poliţistului pedofil, prima declaraţie: "Am văzut imaginile, dar... "

B1.ro | 08 Ian 2018, 18:14

Soţia poliţistului pedofil este şi ea şocată, dar îi ia apărarea soţului spunând că nu crede că e în stare să agreseze sexual copii, scrie Replica.

Femeia a fost surprinsă de jurnalişti în scara blocului în care locuieşte şi asaltată cu întrebări. Ea spune că a văzut filmarea, dar nu crede că soţul ei a făcut ceva rău. "Soţul meu nu face asa ceva. Am văzut imaginile, dar soţul meu iubeşte copiii", a spus soţia poliţistului podofil.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Poliţistul suspectat că ar fi agresat sexual doi minori, într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei, activează la Brigada Rutieră din anul 2010, anterior fiind jandarm. Numele său este Eugen Stan și are o fată de 22 de ani. El a fost reținut luni și cel mai probabil urmează să fie arestat și anchetat în spatele gratiilor.

Între timp au apărut noi mărturii cutremurătoare despre poliţistul pedofil: colegii îi spuneau Violatorul încă din 2015, când a agresat o femeie şi s-a bătut cu soţul acesteia.

De asemenea, el ar fi violat o minoră în 2012 și ar fi agresat o alta în 2009.

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate