HALUCINANT! Polițist, lovit cu mașina la Timișoara de trei traficanți de droguri. Cum a fost POSIBIL

B1.ro | 12 Ian 2018, 19:46

Un flagrant care viza un grup de traficanți de droguri din Timișoara era să se sfârșească tragic pentru un polițist care a participat la operațiuni.

Trei tineri cu vârste între 21 și 25 de ani au fost prinși, joi, în timp ce intenționau să tranzactioneze 1.122 comprimate MDMA și 73 fragmente de comprimate MDMA.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

În momentul flagrantului, traficanții au încercat să fugă cu un autoturism și au lovit un polițist care participa la operațiune. Polițistul a fost luat pe capota autoturismului și aruncat, în urma impactului prezentând lovituri în zona cranio-cerebrală, potrivit Agerpres.

Procurorii susțin că tinerii fac parte dintr-un grup infracțional organizat specializat în traficul intern și internațional de droguri.

Liderul grupării a preluat mai multe colete cu droguri expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internațional. Ulterior, atât el, cât și ceilalți membri (studenți) care au aderat la grupare le-au distribuit pe rază județelor Timiș, Mehedinți, Caraș-Severin și Arad.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate