Fostul șef al Poliției Rutiere chemat și el la DNA. Vezi ce acuzații i se aduc

B1.ro | 24 Oct 2017, 11:20

Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere, s-a prezentat marți la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul Gigină. Amintim că la DNA s-a prezentat astăzi și fostul șef al Poliției Române, Petre Tobă, potrivit Stiripesurse.

În seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19.00, agentul de poliţie Bogdan Gigină a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care i-au cauzat decesul. Agentul de poliţie Bogdan Gigină avea 28 de ani.

Citește și: Mihai Fifor, întâlnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anunțat când va lua o decizie în urma scandalului din Poliție Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăZUCKERBERG plesnește de invidie. Un PREOT ortodox român a născocit o ALTERNATIVĂ PIOASĂ la păgânul FACEBOOK

Pe 7 decembrie 2016, Gabriel Oprea, Petre Mazilu - administratorul firmei General MPM Impex SRL şi Adrian Corcodel - şeful echipei care efectua lucrări în zona în care s-a produs accidentul în care a murit poliţistul Bogdan Gigină au fost puşi sub acuzare de DNA pentru ucidere din culpă.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate