Florin Călinescu, pavăza Ortodoxiei: "Voi sta cu PARUL la intrarea Sinodului. Fără homosexuali în Biserică. În civilie, nu mă bag"

B1.ro | 03 Aug 2017, 15:26

Într-o scrisoare deschisă adresată patriarhului Daniel, actorul Florin Călinescu își exprimă virulent dezacordul cu încercarea unor anumiți "activiști gay" de a "schimba orânduiala creștină".
Epistola postată pe contul de Facebook al lui Călinescu începe cu o declarație directă de antipatie față de cel mai preafericit dintre români: Prea Fericite Daniel! Nu imi esti simpatic. De loc.

Călinescu adresează apoi mesaje directe celor trei staruri gay BOR ale acestui sezon: Cristian Pomohaci, Episcopul de Huși și Casian al Galațiului, lăsând de înțeles că nu poate fi intimidat de acțiunile lor.

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

Popii trebuie să fie orânduiți cum a zis Dumnezeu. Bărbat cu femeie. Sau călugari. Punct. - mai afirmă tranșant Florin Călinescu.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate