ANUNŢUL făcut la miezul nopţii. Peste 20 de mii de români s-au trezit cu bani în conturi

B1.ro | 12 Oct 2017, 18:53

ANUNŢUL făcut la miezul nopţii. Peste 20 de mii de români s-au trezit cu bani în conturi. ANUNŢUL făcut la miezul nopţii. Peste 20 de mii de români s-au trezit cu bani în conturi. Banii au fost viraţi în cursul acestei dimineţi şi peste 20 de mii de români au fost în culmea fericirii, 

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a demarat la miezul nopţii plata avansului pe suprafaţă aferent anului 2017, iar până în prezent s-au plătit peste 42 de milioane de euro pentru 24.464 de fermieri, a declarat luni ministrul Agriculturii, Petre Daea. 

"Azi noapte, la orele 00:00, am dat drumul la plata avansului pe suprafaţă pentru anul 2017. Toată reţeaua APIA a funcţionat de la miezul nopţii în toată ţara şi până în prezent au primit avansurile 24.464 de fermieri dintr-un total de 885.000, iar suma plătită se ridică la peste 42,1 milioane de euro. Avansurile reprezintă 70% din plata nominală pe suprafaţă din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) şi 85% din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR)", a spus Daea. 

Citește și: Analiza psihologului. Principele Nicolae, în lacrimi. ”A învățat multe despre viață în urma unei morți”Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral În Timișoara și toată țara: Aniversarea Revoluției Române din 1989 (FOTO)

Stire initiala:

Fermierii risca sa ramana fara subventii, o vreme, după ce firma Metalubs Balkans SRL a contestat pe 5 octombrie licitatia APIA pentru asigurarea si intretinerea pe urmatorii trei ani a programului prin care se fac platile subventiilor destinate agricultorilor.

Daca se anuleaza licitatia, din 1 decembrie fermierii risca sa ramana fara  plati  o vreme, pana cand statul va rezolva problema intretinerii softului APIA, au explicat pentru HotNews.ro specialisti din sistem.

Pentru contractul de 97 de milioane de lei se luptă Siveco, o asociere in care este prezenta si grupul Teamnet (infiintat de Sebastian Ghita) si Telekom. 

Citește și: O femeie a aflat de la medicul de familie că e moartăUltimul drum al Regelui, plin de buruieni şi gări în paragină (VIDEO)IMAGINI EMOȚIONANTE. În GENUNCHI și în lacrimi, românii și-au luat adio de la Regele Mihai (GALERIE FOTO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate