ANUNŢUL făcut la miezul nopţii. Peste 20 de mii de români s-au trezit cu bani în conturi

B1.ro | 12 Oct 2017, 18:53

ANUNŢUL făcut la miezul nopţii. Peste 20 de mii de români s-au trezit cu bani în conturi. ANUNŢUL făcut la miezul nopţii. Peste 20 de mii de români s-au trezit cu bani în conturi. Banii au fost viraţi în cursul acestei dimineţi şi peste 20 de mii de români au fost în culmea fericirii, 

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a demarat la miezul nopţii plata avansului pe suprafaţă aferent anului 2017, iar până în prezent s-au plătit peste 42 de milioane de euro pentru 24.464 de fermieri, a declarat luni ministrul Agriculturii, Petre Daea. 

"Azi noapte, la orele 00:00, am dat drumul la plata avansului pe suprafaţă pentru anul 2017. Toată reţeaua APIA a funcţionat de la miezul nopţii în toată ţara şi până în prezent au primit avansurile 24.464 de fermieri dintr-un total de 885.000, iar suma plătită se ridică la peste 42,1 milioane de euro. Avansurile reprezintă 70% din plata nominală pe suprafaţă din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) şi 85% din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR)", a spus Daea. 

Citește și: Senatul A DECIS: Copiii nu vor mai fi primiți la grădiniță și școală fără vaccinurile obligatoriiDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiAlarmă cu bombă de tot RÂSUL: Suspectul SCUTURĂ geanta sub ochii geniștilor! (VIDEO, FOTO)Gabriela Firea anunță un posibil referendum pentru o taxă de mediu în București: "Au venit toate rablele în Capitală, nu putem continua așa”

Stire initiala:

Fermierii risca sa ramana fara subventii, o vreme, după ce firma Metalubs Balkans SRL a contestat pe 5 octombrie licitatia APIA pentru asigurarea si intretinerea pe urmatorii trei ani a programului prin care se fac platile subventiilor destinate agricultorilor.

Daca se anuleaza licitatia, din 1 decembrie fermierii risca sa ramana fara  plati  o vreme, pana cand statul va rezolva problema intretinerii softului APIA, au explicat pentru HotNews.ro specialisti din sistem.

Citește și: A încurcat borcanele! O bătrânică a băut diluant în loc de agheasmă și a ajuns la urgențe”Soluția magică” a Guvernului scoate oamenii în stradă în București și 29 de județe Dragnea îi răspunde lui Codin Maticiuc, pe Facebook: „ Vom modifica această lege proastă” (FOTO)

Pentru contractul de 97 de milioane de lei se luptă Siveco, o asociere in care este prezenta si grupul Teamnet (infiintat de Sebastian Ghita) si Telekom. 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate