Episcopul Slatinei, acuzat că a întreținut relații sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei

B1.ro | 08 Aug 2017, 12:42

Preasfințitul părinte Sebastian Pașcanu, episcopul Slatinei și Romanaților, este acuzat că a întreținut relații sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Cirprian Spiridon Câmpineanu, informează Gazeta Oltului.

Episcopia Slatinei şi Romanaţilor și-a început activitatea în 2008, dar în scurta sa existență de până acum nu a fost deloc scutită de scandaluri. 

Citește și: "Nea Livache" ȘI-A DAT CU VAR PALMIERII din curtea vilei din BRAZILIA: „N-AM VĂZUT AȘA CEVA NICĂIERI ÎN TOATĂ AMERICA LATINĂ” (DOVADA FOTO)Dacă intervenea cineva atunci, Stela Popescu putea fi salvată. Un medic renumit face luminăMedicii au elucidat cauza morții. Au terminat necropsia Stelei Popescu“Vot pentru Stela Popescu!” Andrei Pleșu, despre întâlnirile cu marea doamnă a teatrului românesc

În 2009, un preot din Olt s-a aruncat în fața trenului, dând vina pe tirania cu care Sebastian Pașcanu conduce eparhia.

În 2010, de la mănăstirea Brâncoveni, din cadrul Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor, au plecat zeci de măicuţe, conduse de preotul slujitor şi duhovnic Nichita Paşcanu, lăsând în urmă nu doar Episcopia Slatinei, ci şi ortodoxia română.

Numeroși preoți din Olt se tem încă de atunci de caterisire, măsură cu care Sebastian Pașcanu îi tot amenință. 

De data aceasta, însă, cel trecut pe lista de caterisire este chiar Pașcanu, el fiind acuzat că a  întreținut relații sexuale cu Ciprian Spiridon Câmpineanu, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

Citește și: Alertă: TRIPLU ASASINAT în România! Toată FAMILIA a fost UCISĂ în propria casă. Detalii de ULTIMĂ ORĂ (FOTO,VIDEO)Oana Pellea: Stela Popescu PUTEA fi SALVATĂ. "A început SĂ MOARĂ TOT PE SCENĂ, în fața PUBLICULUI". Ce trebuia făcut (VIDEO)OFICIAL: Cauza MORȚII Stelei Popescu. Detalii cutremurătoare! Medicii legiști au făcut anunțul (VIDEO)

Nimeni din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, precizează Gazeta Oltului.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate