Ei sunt cei mai barbari braconieri. Cum s-au fotografiat cu ursul ucis (FOTO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 16:52

Respectul pentru natură, dragostea pentru animale și pentru fauna care ne înconjoară par să fi apus de mult timp.

Acesta este și exemplul unor tineri, împreună cu un bărbat trecut de prima tinerețe, care au vânat un urs și apoi s-au lăudat cu el.

Citește și: "Regret! Prefer să fiu MOARTĂ". PRIMELE DECLARAȚII ale CRIMINALEI de la METROU, după faptele comise. Magdalena Șerban a mai spus că ... 'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăSe schimbă vremea! DE DUMINICĂ VINE IARNA (VIDEO, FOTO)

Nicolae Daramus, un internaut, a postat pe contul său de Facebook mai multe imagini cu făptașii.

Un tânăr, care s-a fotografiat alături de animalul ucis, părea foarte mândru de isprava făcută. La fel și un altul care s-a fotografiat și împreună cu șeful lor.

Aceștia au ucis ursul cu ajutorul câinilor și au decis să se fotografieze pentru a se lăuda cu fapta lor.

Citește și: IMAGINEA ZILEI! Cum așteaptă pasagerii metroul! Impact psihologic puternic asupra bucureștenilor! (FOTO)”Un stat mort în care nu mai contează simbolurile”. Cum ȘI-A BĂTUT JOC statul român de ULTIMUL DRUM al ultimului șef de stat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial (VIDEO)Mașină de poliție răsturnată peste un taxi, pe o stradă din Capitală (FOTO)

Să sperăm că autoritățile vor lua măsuri și vor face ceva pentru a opri astfel de gesturi barbare.

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate