„E chiar mai prost decât Tudor Chirilă“. Mircea Badea, mesaj pe Facebook despre actorul Marius Manole. Cum au reacționat cei doi…(FOTO)

B1.ro | 14 Ian 2018, 10:05

Printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Mircea Badea le-a adresat cuvinte jignitoare actorului Marius Manole și solistului Tudor Chirilă.

Badea a scris despre Marius Manole că este ”mai prost decât Chirilă”, în urma unor opinii, despre câteva probleme sociale cu care se confruntă România, exprimate de actor în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

„Eu cred că Marius Manole e chiar mai prost decât Tudor Chirilă. Boul bălţii! (tocmai l-am vazut la teveu)“, a scris Mircea Badea pe Facebook, potrivit Adevărul.

La jignirea adresată, Marius Manole a răspuns ironic, distribuind mesajul lui Badea pe pagina sa de Facebook și a adăugat câteva cuvinte pentru Tudor Chirilă, spunându-i că i-a luat locul.

Foto: Facebook

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Nici Chirilă nu s-a lăsat mai prejos, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară.

Acesta a adăugat un comentariu ironic, declarând că lui îi place competiţia.

„Întotdeauna mi-a plăcut competiţia şi am respectat învingătorul Welcome to the club. Hope you gonna stay“ (”Bine ai venit în club. Sper să rămâi”, n.r.), a adăugat Chirilă.

Foto: Facebook

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate