"Dorel" în acțiune la Suceava: Un semafor a fost montat invers (VIDEO)

B1.ro | 16 Sep 2015, 17:54

"Dorel" a lovit la Suceava. Un semafor i-a dat mare bătaie de cap unui muncitor plătit din banii Primăriei care, după ore întregi de meșterit, a montat semaforul invers.

Astfel, în loc să arate cifre de la 0 la 9, îi avertizează pe cei care doresc să traverseze că mai sunt L, E sau h secunde, în loc de 7, 3 sau 4 secunde.

Sucevenii s-au arătat uimiți și consternați totodată de isprava lui „Dorel”.

„Fiecare trece cum îl taie capul. Doi băieţi erau să fie luaţi pe sus de o maşină pentru că au trecut pe roşu. Poliţiştii de la rutieră ar trebui să fie aici, să ajute, până când se obişnuieşte lumea cu semaforul”, a declarat Maria Dâncu, o femeie din Suceava, pentru Adevărul.

Trasă la răspundere, Primăria Suceava spune că nu a conștientizat eroarea.

„Noi le-am dat în folosinţă, dar nu ne-am dat seama că este o eroare. Chiar eu eram de faţă când au fost puse în funcţiune”, a declarat Ştefan Vasincu, şeful serviciului Administrare Străzi şi Sistematizare Rutieră din cadrul Primăriei Suceava. Acesta a ţinut să mulţumească pentru atenţionare primită şi a promis că va remedia problema în cel mai scurt timp.

Semafor montat invers, la Suceava
 

Citește și: Cum are grijă statul de oamenii bolnavi: O femeie cu handicap a primit poprire pe conturi pentru 19 lei datorați la ANAF (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiBugetul primăriei făcut praf pentru niște coșuri de gunoi (VIDEO)#metoo - Gigi Becali dă de pământ cu bărbații acuzații de abuz sexual. Patronul FCSB mai revoltat ca niciodată

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate