Dochiile care inspira Argeșul: Adjuncta de la APIA și-a lansat biografia - "Cartea a fost stropită apoteotic printr-un chef cu prietenii" (FOTO)

B1.ro | 26 Sep 2017, 18:26

S-a lansat biografia adjunctei de la APIA Argeș.  Deși pare ireal, viața tinerei Mariana Pană este subiectul cărții scrisă de Ion Cârstea.

Cel care a scris cartea-odă mai are la activ și monografia comunei Recea, de unde este originară “Mari” Pană.

Citește și: Cum are grijă statul de oamenii bolnavi: O femeie cu handicap a primit poprire pe conturi pentru 19 lei datorați la ANAF (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiBugetul primăriei făcut praf pentru niște coșuri de gunoi (VIDEO)#metoo - Gigi Becali dă de pământ cu bărbații acuzații de abuz sexual. Patronul FCSB mai revoltat ca niciodată

“Cu tot respectul pentru autor și personajul real, considerăm că este mult prea devreme ca Mariana Pană să aibă parte de o biografie, în condițiile mai are multe de demonstrat atât în profesie, cât şi în memorialistică. Deocamdată atât. Era, totuşi, să uităm: cartea a fost stropită apoteotic printr-un chef cu prietenii la Vila Florica”, scriu jurnaliștii de la jurnaluldearges.ro.

Spre exemplu, anul acesta, Mariana Pană s-a remarcat, în primăvară, cu un look “a la Grace Kelly”.

Citește și: Două tramvaie S-AU CIOCNIT! Accident grav în Capitală (FOTO)Incident aviatic în Alba: Un avion de mici dimensiuni, aterizare forțată pe câmp (VIDEO)Ultimele aplauze pentru regretata Olga Tudorache! Doamna teatrului românesc a fost înmormântată (VIDEO)

”Am adoptat un look pozitiv pentru 2017. Anul trecut a fost un an greu pentru mine, cu multe încercări, un an în care am avut de învățat  o lecție despre prețul vieții și al sănătății. Am conștientizat că minutul poate face diferența, de aceea îl pun pe Dumnezeu în tot ceea ce fac. Încă de la începutul anului, mi-am propus să aloc mai mult timp pentru mine și pentru familia mea. După o lungă perioadă de timp am făcut o schimbare în privința look-ului adoptând un stil al anilor 50, la fel ca bobul ondulat purtat de actrița americană Grace Kelly, care îl consider ultra feminin și plin de glamour. Schimbarea am făcut-o la salonul Ioana Duță Studio, fiind clienta acestui salon încă de la deschidere. Personalul este extrem de bine pregătit, cu o vastă experiență în domeniu, iar Ioana, ca și make-up artist, este extraordinară, o persoană delicată, cu un talent pentru frumos înnăscut. De asemenea, doresc pe această cale să urez, la mulți ani tuturor femeilor din Argeş!” a declarat pentru atitudineinarges.ro, directorul adjunct al APIA Argeş, Mariana Pană.    

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate