Dochiile care inspira Argeșul: Adjuncta de la APIA și-a lansat biografia - "Cartea a fost stropită apoteotic printr-un chef cu prietenii" (FOTO)

B1.ro | 26 Sep 2017, 18:26

S-a lansat biografia adjunctei de la APIA Argeș.  Deși pare ireal, viața tinerei Mariana Pană este subiectul cărții scrisă de Ion Cârstea.

Cel care a scris cartea-odă mai are la activ și monografia comunei Recea, de unde este originară “Mari” Pană.

Citește și: Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuateKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteIohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)

“Cu tot respectul pentru autor și personajul real, considerăm că este mult prea devreme ca Mariana Pană să aibă parte de o biografie, în condițiile mai are multe de demonstrat atât în profesie, cât şi în memorialistică. Deocamdată atât. Era, totuşi, să uităm: cartea a fost stropită apoteotic printr-un chef cu prietenii la Vila Florica”, scriu jurnaliștii de la jurnaluldearges.ro.

Spre exemplu, anul acesta, Mariana Pană s-a remarcat, în primăvară, cu un look “a la Grace Kelly”.

”Am adoptat un look pozitiv pentru 2017. Anul trecut a fost un an greu pentru mine, cu multe încercări, un an în care am avut de învățat  o lecție despre prețul vieții și al sănătății. Am conștientizat că minutul poate face diferența, de aceea îl pun pe Dumnezeu în tot ceea ce fac. Încă de la începutul anului, mi-am propus să aloc mai mult timp pentru mine și pentru familia mea. După o lungă perioadă de timp am făcut o schimbare în privința look-ului adoptând un stil al anilor 50, la fel ca bobul ondulat purtat de actrița americană Grace Kelly, care îl consider ultra feminin și plin de glamour. Schimbarea am făcut-o la salonul Ioana Duță Studio, fiind clienta acestui salon încă de la deschidere. Personalul este extrem de bine pregătit, cu o vastă experiență în domeniu, iar Ioana, ca și make-up artist, este extraordinară, o persoană delicată, cu un talent pentru frumos înnăscut. De asemenea, doresc pe această cale să urez, la mulți ani tuturor femeilor din Argeş!” a declarat pentru atitudineinarges.ro, directorul adjunct al APIA Argeş, Mariana Pană.    

Citește și: Doliu în lumea teatrului. Un mare actor român a murit la 74 de ani! DUMNEZEU să îl ierte! O femeie din Gorj a scăpat de viol pentru că agresorul a avut probleme cu erecțiaBătrân din Vaslui, bătut, tâlhărit și violat de către doi minori

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate