INCREDIBIL! Femeia care a fost găsită moartă, dupa accidentul din Dunăre, a fost ÎNMORMÂNTATĂ de autorităţile SÂRBE

B1.ro | 13 Oct 2017, 12:28

INCREDIBIL! Femeia care a fost găsită moartă, dupa accidentul din Dunăre, a fost ÎNMORMÂNTATĂ de autorităţile SÂRBE.

O nouă lovitură pentru rudele femeii inecată în Dunăre, alături de soț și de cei doi copii ai săi. După ce au fost anunțați că a fost găsit trupul victimei și au început pregătirile pentru înmormântare, oamenii au primit vestea-şoc: nu mai au pe cine înhuma. Autorităţile din Serbia s-au grăbit să o înmormânteze fără acordul lor.

Deznodământ REVOLTĂTOR! Sârbii au ÎNGROPAT trupul româncei înecate în Dunăre

Citește și: Iordache îl salvează pe toți: 675 de politicieni ar scăpa de dosarele de incompatibilitate prin noua lege ANI (VIDEO)Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutGabriela Firea și Florian Bodog au inaugurat NOUL SPITAL de Ortopedie. Construcția noului spital a reprezentat o INVESTIȚIE de ... (VIDEO)

Cazul familiei care a pierit dupa ce a plonjat cu masina in Dunare a socat o lume intreaga. Autoturismul a a fost recuperat dupa mai bine de 30 de ore de cautari. Cei patru oameni care se aflau in ea, doi soţi şi cei doi copii ai lor, erau de negasit. Pana acum, cand autoritatile au scos din apa rece prima victima. Pe mama copiilor. Trupul neinsufletit al femeii a fost gasit la o distanţă de aproximativ 60 de kilometri de la locul accidentului, scrie infocs.ro

Autorităţile din Serbia i-au anunţat imediat pe români cu privire la cadavrul găsit în Dunăre, iar rudele femeii i-au confirmat identitatea. Însă la scurt timp, oamenii au primit o nouă veste care i-a bulversat complet: femeia a fost inmormantata in tara vecina.

Familia femeii insistă ca aceasta să fie îngropată creștinește în România și cer deshumarea cadavrului. Oamenii avertizează că, în cazul în care nu se rezolvă această problemă, vor da autoritățile sârbești în judecată.

Între timp, autorităţile din România continuă căutările celorlalţi trei persoane care s-au înecat şi au dispărut în Dunăre după accident. Soţul femeii, dar şi copiii lor, un băiat de 22 de ani şi altul de numai trei ani, se aflau în autoturismul care a căzut în Dunăre.

Potrivit unor informaţii noi, cei patru ar fi fost luaţi la ocazie de şoferul care a reuşit să scape cu viaţă în urma accidentului, ei fiind transportaţi ilegal.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate