DETALIUL-BOMBĂ care schimbă RADICAL ancheta în cazul SINUCIDERII soţilor Maleon. Nimeni NU SE AŞTEPTA la această RĂSTURNARE DE SITUAŢIE

B1.ro | 07 Ian 2018, 19:40

Autoritățile au descoperit noi detalii despre cazul soților Maleon, găsiți spânzurați în casă chiar în ziua de Crăciun.

 Conform informațiilor, Bogdan Petru Maleon ar fi avut o relație extraconjugală.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Relația extraconjugală a bărbatului ar fi fost subiect de dispută între cei doi soți.

Camerele de supraveghere au surprins și că înainte de a fi găsit spânzurat de grinda casei, Bogdan Petru Maleon ar fi plecat timp de zece minute la cumpărături.

În tot acest timp, soția sa, Anda, nu s-ar fi mișcat deloc din locuință.

La necropsie medicii au descoerit că ambii soţi erau în stare de ebrietate când şi-au pus capăt zilelor.

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Directorul Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat de o grindă din casă, iar soţia sa, Anda Elena, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare pe podeaua aceleiaşi încăperi, în ziua de Crăciun.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate