Despăgibiri incredibile cerute de un ieșean statului român. Bărbatul achitat de Curtea Supremă acuză că a fost arestat pe nedrept (FOTO)

B1.ro | 12 Oct 2017, 15:42

Un bărbat din Iași îi solicită daune imense statului român pentru o faptă pe care nu ar fi comis-o.

Mai exact, Petrică Manolachi, bărbatul în cauză, a fost achitat de înalta Curte de Casație și Justiție a României într-un dosar de tâlhărie.

Citește și: Senatul A DECIS: Copiii nu vor mai fi primiți la grădiniță și școală fără vaccinurile obligatoriiDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiAlarmă cu bombă de tot RÂSUL: Suspectul SCUTURĂ geanta sub ochii geniștilor! (VIDEO, FOTO)Gabriela Firea anunță un posibil referendum pentru o taxă de mediu în București: "Au venit toate rablele în Capitală, nu putem continua așa”

Acesta fusese acuzat că a fost complicele unor persoane care au jefuit o bătrână.

El a stat trei ani și jumătate după gratii, iar zilele trecute, instanța supremă l-a achitat.

Ieșeanul de 38 de ani vrea acum să ceară despăgubiri de un milion de euro de la stat, acuzând că a fost nevoit să se căsătorească în perioada în care a stat după gratii, să conceapă un copil în aceleași condiții, dar acuză și faptul că faptul că arestarea nu i-a permis să-și continue studiile.

Citește și: A încurcat borcanele! O bătrânică a băut diluant în loc de agheasmă și a ajuns la urgențe”Soluția magică” a Guvernului scoate oamenii în stradă în București și 29 de județe Dragnea îi răspunde lui Codin Maticiuc, pe Facebook: „ Vom modifica această lege proastă” (FOTO)

„Statul trebuie să plătească pentru cei 3 ani şi jumătate de închisoare executaţi pe nedrept, dar şi pentru cei 15 ani de procese”, a spus Robert Amuntencei, avocatul lui Manolachi, potrivit Adevărul.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate