Despăgibiri incredibile cerute de un ieșean statului român. Bărbatul achitat de Curtea Supremă acuză că a fost arestat pe nedrept (FOTO)

B1.ro | 12 Oct 2017, 15:42

Un bărbat din Iași îi solicită daune imense statului român pentru o faptă pe care nu ar fi comis-o.

Mai exact, Petrică Manolachi, bărbatul în cauză, a fost achitat de înalta Curte de Casație și Justiție a României într-un dosar de tâlhărie.

Citește și: Analiza psihologului. Principele Nicolae, în lacrimi. ”A învățat multe despre viață în urma unei morți”Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral În Timișoara și toată țara: Aniversarea Revoluției Române din 1989 (FOTO)

Acesta fusese acuzat că a fost complicele unor persoane care au jefuit o bătrână.

El a stat trei ani și jumătate după gratii, iar zilele trecute, instanța supremă l-a achitat.

Ieșeanul de 38 de ani vrea acum să ceară despăgubiri de un milion de euro de la stat, acuzând că a fost nevoit să se căsătorească în perioada în care a stat după gratii, să conceapă un copil în aceleași condiții, dar acuză și faptul că faptul că arestarea nu i-a permis să-și continue studiile.

„Statul trebuie să plătească pentru cei 3 ani şi jumătate de închisoare executaţi pe nedrept, dar şi pentru cei 15 ani de procese”, a spus Robert Amuntencei, avocatul lui Manolachi, potrivit Adevărul.

Citește și: O femeie a aflat de la medicul de familie că e moartăUltimul drum al Regelui, plin de buruieni şi gări în paragină (VIDEO)IMAGINI EMOȚIONANTE. În GENUNCHI și în lacrimi, românii și-au luat adio de la Regele Mihai (GALERIE FOTO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate