DESCOPERIRE ȘOC! Ce au mai găsit anchetatorii la domiciliul POLIŢISTULUI PEDOFIL! Rămâi FĂRĂ CUVINTE! ZECI de ...

B1.ro | 11 Ian 2018, 12:15

Apar noi informaţii incredibile despre poliţistul pedofil Eugen Stan! La percheziţiile de la casa sa din Măgurele au fost găsite zeci de jucării sexuale într-o cameră încuiată.

Erau fel de fel de lucruri care mai de care mai ieșite din comun, iar în momentul în care au fost întrebați atât principalul suspect, cât și concubina sa, despre aceste obiecte, aceștia au spus că le foloseau pentru ei, conform Antena 3.

Citește și: Caz terifiant la Iași. O fată a fost violată de un om al străziiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăPremierul Japoniei: Am mai fost la Bucureşti, dar şi la Neptun, acum 35 de ani. Am încă în memorie...

De asemenea, reamintim că la finalul percheziţiilor, procurorii au plecat cu mai multe laptopuri şi telefoane, iar pentru moment nu s-a făcut public dacă pe acestea se aflau materiale compromiţătoare.

Reamintim că poliţistul Eugen Stan se află în arest preventiv după ce pe 5 ianuarie a agresat doi minori în liftul unui bloc din Drumul Taberei, iar ulterior, după ce a fost prins, a mai recunoscut şi alte fapte de pedofilie.


 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate