De cine este înconjurat ministrul Carmen Dan: Unul din consilieri ar avea trei dosare penale (FOTO, VIDEO)

B1 TV | 13 Ian 2018, 19:33

Scandalul imens  provocat în poliţie de agentul de la rutieră, acuzat de pedofilie, scoate la iveală noi poliţişti cu dosare penale. Unul dintre consilierii ministrului de Interne, care ani de zile a fost coleg cu poliţistul acuzat de agresiuni sexuale, ar avea nu mai puţin de trei dosare penale. Valentin Riciu s-a folosit însă de un comunicat al M.A.I. pentru a spune că nu este cercetat în vreun dosar penal pentru înșelăciune. 

Valentin Riciu, care acum este consilier în MAI pe probleme sindicale, a lucrat mai bine de 20 de ani în Brigada Rutieră București, până a fost numit consilier al ministrului Carmen Dan.

Citește și: ULUITOR: Românul botezat de ADOLF HITLER (FOTO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaIOHANNIS i-a ÎNFURIAT pe români: PROTEST în fața Palatului Cotroceni după ce președintele a acceptat propunerea de premier a PSD (VIDEO)

Numele său apare în trei dosare penale. Într-unul ar fi vorba despre un abuz în serviciu. Când lucra la Brigada Rutieră și era lider de sindicat, bărbatul ar fi plecat la mare cu sindicatului în timpul orelor de program. În alte două dosare ar fi fost vorba despre înșelăciune.

Pentru a dezminţi aceste informaţii, Riciu s-a folosit de Direcţia de Informare şi Relaţii Publice a M.A.I. 

"În ultima săptămână, au apărut în spaţiul public mai multe afirmaţii false şi calomnioase împotriva mea - fie că eram prieten cu Eugen Stan, fie că eram şeful lui. Astăzi, un post de televiziune afirmă că aş avea un dosar penal de înşelăciune. Este o nouă mizerie în ceea ce mă priveşte. Am văzut ştirea şi am încercat să aflu care sunt probele în baza cărora se fac aceste acuzaţii. Nimic oficial, nicio probă, doar surse. Situaţia o voi prezenta conducerii ministerului printr-un raport pe care îl voi înainta chiar astăzi", se arată într-un comunicat al M.A.I., care transmite de fapt punctul de vedere al consilierului lui Carmen Dan. 

Citește și: ”Ziua, ca hoții profesioniști”. Gelu Diaconu aruncă bomba: Dragnea&co au sterș datoriile baronilor locali și ale familiilor politrucilor cu afaceri in imobiliare. Iohannis a promulgat legeaInspectorii OLAF au descins într-un oraș din Arad: Zeci de femei, suspectate de fraude cu fonduri europene TIR-uri BLOCATE pe Valea Oltului din cauza POLEIULUI

O alegere controversată în condiţiile în care asupra consilierului planează suspiciunile a trei dosare. 

De cine este înconjurat ministrul Carmen Dan: Unul din consilieri are trei dosare penale

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate