De cine este înconjurat ministrul Carmen Dan: Unul din consilieri ar avea trei dosare penale (FOTO, VIDEO)

B1 TV | 13 Ian 2018, 19:33

Scandalul imens  provocat în poliţie de agentul de la rutieră, acuzat de pedofilie, scoate la iveală noi poliţişti cu dosare penale. Unul dintre consilierii ministrului de Interne, care ani de zile a fost coleg cu poliţistul acuzat de agresiuni sexuale, ar avea nu mai puţin de trei dosare penale. Valentin Riciu s-a folosit însă de un comunicat al M.A.I. pentru a spune că nu este cercetat în vreun dosar penal pentru înșelăciune. 

Valentin Riciu, care acum este consilier în MAI pe probleme sindicale, a lucrat mai bine de 20 de ani în Brigada Rutieră București, până a fost numit consilier al ministrului Carmen Dan.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Numele său apare în trei dosare penale. Într-unul ar fi vorba despre un abuz în serviciu. Când lucra la Brigada Rutieră și era lider de sindicat, bărbatul ar fi plecat la mare cu sindicatului în timpul orelor de program. În alte două dosare ar fi fost vorba despre înșelăciune.

Pentru a dezminţi aceste informaţii, Riciu s-a folosit de Direcţia de Informare şi Relaţii Publice a M.A.I. 

"În ultima săptămână, au apărut în spaţiul public mai multe afirmaţii false şi calomnioase împotriva mea - fie că eram prieten cu Eugen Stan, fie că eram şeful lui. Astăzi, un post de televiziune afirmă că aş avea un dosar penal de înşelăciune. Este o nouă mizerie în ceea ce mă priveşte. Am văzut ştirea şi am încercat să aflu care sunt probele în baza cărora se fac aceste acuzaţii. Nimic oficial, nicio probă, doar surse. Situaţia o voi prezenta conducerii ministerului printr-un raport pe care îl voi înainta chiar astăzi", se arată într-un comunicat al M.A.I., care transmite de fapt punctul de vedere al consilierului lui Carmen Dan. 

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

O alegere controversată în condiţiile în care asupra consilierului planează suspiciunile a trei dosare. 

De cine este înconjurat ministrul Carmen Dan: Unul din consilieri are trei dosare penale

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate