Dana Nălbaru, DISPERATĂ! Copilul ei este GRAV BOLNAV. "E urgent. Mă ajută cineva?"

B1.ro | 23 Oct 2017, 14:39

Situație disperată pentru Dana Nălbaru. Artista a cerut prietenilor săi de pe Facebook să îi recomande urgent un medic pediatru din Brașov pentru că băiețelul ei în vârstă de 2 ani are febră foarte mare. 

”Un medic pediatru acum la Brașov, vă rog! E urgent. Mă ajută cineva? La urgențele de stat și privat nu ai acces decât într-o oră”, a scris cântăreața pe Facebook

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

Ulterior aceasta a explicat ce s-a întâmplat cu copilul ei. 

”mulțumesc tuturor pentru mesaje. Am primit câteva recomandări și numere de telefon. Kadri făcuse febra 40 și nu scădea antitermice așa că am fugit la Regina Maria. M-am dus acolo știind că au și spital. Nu știu ce părere au alții, dar eu cred că e ceva greșit când ți se spune să aștepți 45 de minute deși spui că ți-e copilul de 2 ani cu febră și se vede pe el că abia respiră... N-am putut aștepta minutele alea, îmi cer scuze doamnei de la recepție. Mulțumesc din nou pentru mesaje și ajutor”, a explicat Dana Nălbaru

Câteva sute de internauți au reacționat al postarea artistei, unii dintre ei recomandându-i inclusiv lecuri băbești care i-ar putea scădea feba micuțului Kadri. 

”Nu sunt adepta leacurilor babesti, dar am facut asa ceva intr-o urgenta cu febra putin peste 40. Un prosop mare umezit in apa calduta si infasurat copilul. Al meu avea 1an si 4 luni cand am "aplicat" procedura. In 5minute a scazut la 39 si concomitent jumatate supozitor novocalmin. Sanatate multa!”, i-a recomandat o femeie. 

Citește și: Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri: Ce legături ar exista între generalul Dumbravă și judecători sau procurorul care îl anchetează pe Dragnea (VIDEO)Amendamentul Cătăniciu sau cum mutilează comisia lui Iordache legile justițieiDouă persoane au murit călcate de tren în județul Constanța

”O măsură apa călduță, o măsură spirt,o măsură oțet. ...combinate ..muiat un cearceaf și înfășat copilul,ținut sub patura 20 min după care schimbat în haine uscate și sub patura tot 20 min...repetata procedura măcar de 2 ori .....rețetă data de un dr specialist în pediatrie....probata pe copilul meu la febra 42...Aproape de convulsii! Sper sa fi rezolvat deja problema Dar pt viitor e bine de știut!”, a fost aflatul altei persoane.

”Indiferent de cauza, febra scade urgent cu o jumatate de pastiluta de algocalmin sau un spuzitor de novocalmin pentru copii sub 3 ani!!! Mi-a fost recomandat de medicul pediatru si functioneaza repede si tine febra departe cam 6 ore!!! Sanatate multa si nu te panica!!! O mama panicata nu ajuta cu nimic copilului!!!!”, a scris altcineva. 

Dana Nălbaru, într-o situație disperată la Brașov: Vă rog, e urgent, mă ajută cineva?

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate