Cum se CALCĂ ÎN PICIOARE pensionarii din Galați în prima zi de plată a TAXELOR și IMPOZITELOR (VIDEO)

B1.ro | 08 Ian 2018, 12:51

Aglomerație de nedescris la plata taxelor și impozitelor din Galați. În rolul principal, pensionarii.

Chiar dacă programul începea la ora 8.30, peste 100 de persoane au venit cu noaptea în cap să-și achite dările. Imediat ce s-au deschis ușile trezoreriei, pensionarii s-au călcat în picioare, după ce au îndurat mai bine de trei ore frigul.

Citește și: ULUITOR: Românul botezat de ADOLF HITLER (FOTO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaIOHANNIS i-a ÎNFURIAT pe români: PROTEST în fața Palatului Cotroceni după ce președintele a acceptat propunerea de premier a PSD (VIDEO)

Chiar dacă de reducerea de 10% beneficiază toți contribuabilii până la sfârșitul lunii martie, pensionarii au făcut coadă la Direcția de Taxe și Impozite, încă de la ora 6 dimineața.

„Ne-am obișnuit de când stăteam pe vremea lui Ceaușescu la rând, pentru mâncare și ne întorceam cu sacoșele goale. Acum am venit să scăpăm și de bani”, a spus un pensionar, potrivit ȘtirideGalați.ro.

Anul acesta, impozitele în Galați s-au mărit, însă creșterea nu este semnificativă. O scumpire considerabilă se înregistrează la taxa de habitat.

În oraș sunt patru puncte în care se pot plăti impozitele: în Micro 18, Micro 39, pe strada Basarabiei și în centru, la sediul central, la Romarta. Mai mult, contribuabilii gălățeni își pot achita dările și online.

Cum se CALCĂ ÎN PICIOARE pensionarii din Galați în prima zi de plată a TAXELOR și IMPOZITELOR

Citește și: ”Ziua, ca hoții profesioniști”. Gelu Diaconu aruncă bomba: Dragnea&co au sterș datoriile baronilor locali și ale familiilor politrucilor cu afaceri in imobiliare. Iohannis a promulgat legeaInspectorii OLAF au descins într-un oraș din Arad: Zeci de femei, suspectate de fraude cu fonduri europene TIR-uri BLOCATE pe Valea Oltului din cauza POLEIULUI

 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate