CU LOGO, DAR FĂRĂ APĂ! Primăria Galați cumpără un desen de două ori mai scump decât cel al Capitalei, deși locuitorii orașului nu mai au apă caldă de aproape o lună

B1.ro | 19 Mai 2017, 15:07

Primăria Galați vrea un logo nou pentru oraș și este dispusă să investească 113.000 de lei fără TVA, mai mult decât dublu față de cât a dat Primăria Capitalei pentru un serviciu similar. Asta deși gălățenii nu mai au apă caldă în sistem centralizat de la începutul lunii mai din cauza pierderilor uriașe.

Pe 17 mai, Primăria condusă de Ionuț Pucheanu (PSD) a transmis că vrea să cumpere un nou logo și a anunțat doritorii că pot depune oferte până pe 23 mai, informează Digi24. Câștigătorul selecției va trebui să furnizeze Primăriei, în termen de 20 de zile, logo-ul și un design pentru site-ul instituției.

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

113.000 de lei fără TVA e dispusă Primăria să dea pentru acest servici. Asta în contextul în care Primăria București a plătit 50.000 de lei brut pentru cesionarea drepturilor de autor pentru un logo.

La începutul acestei luni, însă, în Galați au fost efectuate manevrele tehnice de închidere a sistemului de furnizare a apei calde, în condițiile în care s-a decis suspendarea funcționării sistemului centralizat de termoficare pe termen nedeterminat, din cauza pierderilor.

”Ne-au venit rezultatele financiare pentru furnizarea de apă caldă pe perioada lunii aprilie, unde Primăria Galaţi înregistrează pierderi de aproximativ 3.200.000 lei doar pe o lună, în condiţiile în care factura totală a fost de aproximativ 3.600.000 de lei. Prin intermediul societăţii controlate de primărie, Calorgal, nu am reuşit să facturăm decât 400.000 de lei, restul de 3.200.000 de lei fiind trecuţi la pierderi. Dacă credeţi că un oraş se poate dezvolta ducând nişte bani într-o gaură neagră în permanenţă, iertaţi-mă, dar înseamnă că rolul meu aici ar trebui să se închidă mai repede decat am preconizat”, a susținut primarul PSD, la acea vreme.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate