Coarnă: Pedofilul a fost decorat în 2012 cu ordinul ”Bărbăție și Credință” (VIDEO)

B1.ro | 11 Ian 2018, 21:46

Polițistul-pedofil a fost decorat în 2012 cu ordinul ”Bărbăție și Credință”, a declarat Dumitru Coarnă,  liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, pentru B1 TV.

”Asistăm la o luptă care-pe-care. Din păcate, noi suntem la mijloc. Poliția Română a nimerit în mijlocul acestui război din întâmplare. Nu știu cum vom ieși de aici... Oricum suntem șifonați, pentru că avem pe noi acel tragic eveniment cu Stan Eugen. 

Citește și: ULUITOR: Românul botezat de ADOLF HITLER (FOTO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaIOHANNIS i-a ÎNFURIAT pe români: PROTEST în fața Palatului Cotroceni după ce președintele a acceptat propunerea de premier a PSD (VIDEO)

Dar se pare că a apărut o informație nouă: ar avea o decorație ”Bărbăție și Credință”, undeva în 2012. Apare un nume: Stan Eugen. Un agent șef principal de poliție Stan Ion Eugen a fost decorat de președintele în funcție de la acea dată cu virtutea ”Bărbăție și Credință””, a declarat Dumitru Coarnă, pentru B1 TV.

Coarnă: Pedofilul a fost decorat în 2012 cu ordinul ”Bărbăție și Credință”

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate