Cluj: Un elev în vârstă de 8 ani a murit la școală, în timpul pauzei

B1.ro | 09 Oct 2017, 12:24

Un elev de clasa a III-a de la o şcoală gimnazială din Cluj-Napoca a murit în timp ce se afla în pauză. Copilul, în vârstă de 8 ani, avea probleme cardiace.

Decesul a fost pronunțat după o oră în care un echipaj SMURD a făcut manevre de resuscitare.

Citește și: Iordache îl salvează pe toți: 675 de politicieni ar scăpa de dosarele de incompatibilitate prin noua lege ANI (VIDEO)Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutGabriela Firea și Florian Bodog au inaugurat NOUL SPITAL de Ortopedie. Construcția noului spital a reprezentat o INVESTIȚIE de ... (VIDEO)

”Un elev în vârstă de 8 ani, din clasa a III-a, de la Şcoala Gimnazială Cluj-Napoca a decedat luni din cauze medicale. Era într-o pauză, pe hol, şi a căzut jos. Un echipaj SMURD a intervenit şi a efectuat timp de o oră manevre de resuscitare, dar din păcate s-a constatat decesul. Avea o problemă medicală congenitală, fusese operat pe inimă în urmă cu un an. A mai avut un episod anterior în care a căzut, mai avusese probleme de acest gen”, a declarat, pentru Mediafax, Şeful ISJ Cluj Valentin Cuibus.

Un echipaj al poliției a ajuns și el la fața locului pentru a investiga cele întâmplate.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate