Claudiu Manda: Persoanele indicate de Daniel Dragomir vor fi audiate săptămâna viitoare în Comisia de control al SRI

B1.ro | 26 Sep 2017, 22:47

Președintele Comisiei de control al activității SRI, Claudiu Manda, a anunțat marți că săptămâna viitoare vor fi audiate unele dintre persoanele despre care a vorbit fostul ofițer Daniel Dragomir, informează Agerpres

"De săptămâna viitoare vom începe să audiem persoanele indicate de acesta", a spus Manda, după ce Dragomir a fost audiat în cadrul comisiei. 

Citește și: Iordache îl salvează pe toți: 675 de politicieni ar scăpa de dosarele de incompatibilitate prin noua lege ANI (VIDEO)Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutGabriela Firea și Florian Bodog au inaugurat NOUL SPITAL de Ortopedie. Construcția noului spital a reprezentat o INVESTIȚIE de ... (VIDEO)

Șeful comisiei a vorbit și despre subiectele abordate în cadrul audierii de marți. 

"Au fost o serie de exemple pe care domnul Dragomir le-a prezentat vorbind despre implicarea unor persoane din conducerea SRI în perioada 2009 — 2013, cred, pe diferite spețe, în care domnia sa prezintă comisiei lucruri care au fost făcute fie ilegal, fie la limita legii. Despre culoarele din Justiție, domnul Dragomir (...) ne-a prezentat persoane despre care știe că doresc să vină la comisie, care cunosc aceste situații și inclusiv probe. E vorba de o probă video, persoanele pe care ni le-a indicat pentru a fi invitate la comisie — ne-a vorbit de un fost secretar de stat din Ministerul Justiției, o persoană din presă și încă o persoană din Justiție, din zona Parchetelor, care cunosc date, elemente pe care le putem avea în discuția cu acestea, să poată să ne facă să concluzionăm lucrurile pe care domnia sa le prezintă", a declarat Claudiu Manda

Acesta a mai precizat că Daniel Dragomir a vorbit și despre "intenția unei persoane din conducerea SRI de a spijini un fost președinte al Camerei Deputaților", făcând referire la existența unor mail-uri care să probeze aceste afirmații. 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate