CINE este SOCRUL fostului principe NICOLAE: S-a bătut contra TĂIERILOR DE PENSII făcute de Guvernul BOC (FOTO)

B1.ro | 18 Dec 2017, 08:23

Una dintre figurile cele mai urmărite în contextul funerariilor Regelui Mihai a fost cea a nepotului său, fostul principe Nicolae. Atenția asupra acestuia a venit din istoria recentă de controverse din jurul Casei Regale care a dus în 2015 la excluderea lui Nicolae din linia de succesiune și din Casa Regală, cât și din recentul incident din Elveția când i-a fost interzis accesul la bunicul său aflat pe patul de moarte.

Alături de fostul principe Nicolae, pe tot parcursul participării publice a acestuia la ceremonii a stat Alina Maria Binder, logodnica acestuia, dar despre care s-a scris chiar că cei doi s-au căsătorit în secret. 

Citește și: Mihai Fifor, întâlnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anunțat când va lua o decizie în urma scandalului din Poliție Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăZUCKERBERG plesnește de invidie. Un PREOT ortodox român a născocit o ALTERNATIVĂ PIOASĂ la păgânul FACEBOOK

Tatăl acesteia este Heinz Binder, președinte al Asociaţiei Aviatorilor, loc unde și Alina a lucrat la departamentul de relaţii publice.

Asociația pe care o conduce socrul lui Nicolae s-a bătut pentru ca foștii piloți să recupereze de la statul român pensiile tăiate de guvernul condus de Emil Boc, lucru pe care l-a și reușit în instanță. Anterior acestei funcții, Heinz Binder a fost la rândul său pilot timp de 25 de ani.

Această pasiune pentru zbor a fost moștenită de Alina Maria Binder, care este o pasionată a aviație, care a urmat și un curs pentru a putea obține un atestat de copilot.

Citește și: Imagini REVOLTĂTOARE în România Secolului XXI: Un pacient a ajuns la spital cu căruța, ambulanța împotmolindu-se în noroi (FOTO)Proteste violente la combinatul ArcelorMittal: Angajații, nemulțumiți de negocierea contractului colectiv de muncă pe 2018 (VIDEO)Gabriela Firea, întrevedere cu prim-ministrul Japoniei. Primarul General i-a fost ghid lui Shinzo Abe în Grădina Japoneză (FOTO)

Soţia fostului principe a făcut Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA, potrivit datelor publicate pe contul personal de socializare.  

Aceasta a fost și în atenția lumii mondene printr-o relație pe care a avut-o în trecut cu Sebastian Blaga, fiul fostului copreședinte PNL, Vasile Blaga.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate