Cele mai afectuoase 4 zodii. Fidelitatea şi iubirea faţă de partener sunt caracteristicile lor definitorii

B1.ro | 17 Dec 2017, 19:09

Dintre toate cele 12 zodii, patru sunt caracterizate în mod definitoriu de fidelitatea şi iubirea faţă de partener, notează bustle.com. Ele excelează la capitolele afecțiune, senzualitate, atașament și compasiune.

Taur 

Citește și: Mihai Fifor, întâlnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anunțat când va lua o decizie în urma scandalului din Poliție Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăZUCKERBERG plesnește de invidie. Un PREOT ortodox român a născocit o ALTERNATIVĂ PIOASĂ la păgânul FACEBOOK

Din toate semnele, Taurul este adesea descris ca cel mai senzual semn zodiacal. Îi place să dea şi să primească afecţiune şi să se conecteze prin cele cinci simţuri, în special atingerea. Deci, dacă îţi doreşti un partener care să te aştepte cu petale de trandafiri pe pat şi două pahare de şampanie, alege-ţi un partener Taur. De asemenea, ei sunt recunoscuţi şi pentru viaţa sexuală picantă. Vor explora corpul partenerului lor şi vor face cunoştinţă cu fiecare parte tangibilă, încet şi cu atenţie. Acesta este limbajul iubirii Taurului - atingere.

Leu 

Este semnul zodiacal care primeşte punctaj maxim atunci când vine vorba de afecţiune. Sunt afectuoşi în adevăratul sens al cuvantului. Acesta este semnul centrat pe inima. Cu siguranţă vă vor arăta acest lucru ţinându-vă de mâna de fiecare dată când va avea ocazia, îmbrăţişându-vă şi profitând din plin de orice şansă de a-şi exprima iubirea. Dar amintiţi-vă şi că Leii doresc să primească la rândul lor afecţiune. Ei vor să se îmbrace în dragoste şi adorarea partenerului. Deci dacă vreţi să cuceriţi un nativ Leu, oferiţi-i toată atenţia de care au nevoie.  

Balanţă 

Citește și: Imagini REVOLTĂTOARE în România Secolului XXI: Un pacient a ajuns la spital cu căruța, ambulanța împotmolindu-se în noroi (FOTO)Proteste violente la combinatul ArcelorMittal: Angajații, nemulțumiți de negocierea contractului colectiv de muncă pe 2018 (VIDEO)Gabriela Firea, întrevedere cu prim-ministrul Japoniei. Primarul General i-a fost ghid lui Shinzo Abe în Grădina Japoneză (FOTO)

Balanţa ştie din primul minut care este partenerul potrivit pentru ea şi, odată ce îl alege, dragostea şi fidelitatea faţă de acesta durează toată viaţa. Ei iubesc dragostea şi se îmbracă în dragoste prin gesturi de afectivitate. Dragostea lor este curată, frumoasă şi inspirată, nativii Balanţă adorând să dăruiască scrisori de dragoste, poezii şi cadouri ieşite din comun.  Balanţa îşi acceptă partenerul fără să dorească să îl schimbe şi îi apreciază originalitatea.

Peşti 

Dacă sunteţi născuţi în această zodie sau întâlniţi un astfel de nativ, să ştiţi că Peştii sunt caracterizaţi de o imensă compasiune faţă de cei din jur. Peştii sunt semnul cu cel mai crescut nivel de compasiune, empatizând şi înţelegând complet celelalte semne şi adaptându-se oricărei personalităţi.  Şi în cazul lor, totul se reduce la reciprocitate, când vine vorba de iubire. Dacă le oferiţi afecţiune, ei vă vor răspunde în acelaşi fel.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate