"BEAT LA VOLANUL MAȘINII DE SERVICIU!" Acuzații grave la adresa directorului Aeroportului 'Kogălniceanu' (VIDEO)

B1.ro | 12 Oct 2017, 14:46

Directorul Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu”, Bogdan Ionuţ Artagea, este acuzat că ar fi condus mașina instituției sub influența băuturilor alcoolice. Declarația îi aparține vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz, după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu acesta șofând haotic.

Directorul Aeroportului 'Kogălniceanu', acuzat că a condus BEAT mașina de serviciu

Citește și: Analiza psihologului. Principele Nicolae, în lacrimi. ”A învățat multe despre viață în urma unei morți”Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral În Timișoara și toată țara: Aniversarea Revoluției Române din 1989

"Având în având în vedere filmările apărute în spaţiul virtual, realizate de către numitul Daniel Suru, angajat al Forţelor Speciale ale Poliţiei Române (conform profilului reţelei de socializare - Facebook), cer public ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, demiterea directorului Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuţ Artagea, având în vedere faptul că din filmările menţionate, acesta a circulat în stare avansată de ebrietate. Este incredibil cum un şef al unui obiectiv de o importanţă naţională să meargă beat pe drumurile publice, punând în pericol vieţile cetăţenilor, mai ales ţinând seama de faptul că Aeroportul Mihail Kogălniceanu este un obiectiv strategic", se arată într-un comunicat transmis de Claudiu Palaz, potrivit Adevărul.

Directorul Aeroportului neagă acuzațiile, afirmând că este diabetic și nu consumă niciodată băuturi alcoolice. Artagea susține că își căuta casa de la telefon pentru a putea răspunde  unuio apel, motiv pentru care a condus imprudent.

"Eu nu neg că mă aflam la volanul maşinii şi nu neg nici veridicitatea imaginilor. Problema este că eu nu beau alcool deloc pentru că sufăr şi mă tratez de diabet. Maşina este în parcare, de ieri, nu a fost dusă la spălătorie, oricine poate să vină şi să preleveze probe. În imaginile surprinse se poate observa că am condus cam imprudent, dar realitatea este că am fost filmat când încercam să răspund unui apel telefonic fără să am montată casca hands-free, după ce ieşisem de la aeroport. Nu am găsit casca, am dezechilibrat volanul şi am ieşit puţin de pe asfalt, cu roţile de pe dreapta. Nu am periclitat integritatea nimănui. În rest, nu ştiu ce să comentez. Eu nu consider că trebuie să demisionez pentru aceste imagini postate. Să cerceteze poliţia", a declarat Bogdan Artagea pentru Agerpres.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate