BĂTAIE cu furci şi topoare între două CLANURI rivale din Lugoj (VIDEO)

B1 TV | 22 Iul 2017, 22:33

Scandal cu topoare și focuri de armă în Timiș! După ce au stat liniștiți o perioadă, în urma unor acțiuni în forță ale polițiștilor, membrii unor clanuri rivale au sărit din nou la bătaie, informează B1 TV. În scandal au fost implicate șase persoane. Una dintre ele s-a plâns că a fost lovită, din senin, de o mașină a celuilalt clan. Iar de la vorbe grele și injurii, s-a trecut imediat la pumni și palme. 

A fost bătaie ca-n filme în centrul Lugojului. Protagoniști au fost membrii a două clanuri rivale, care s-au bătut cu furci şi topoare. În scandal au fost implicate șase persoane din cele două grupuri, iar unul dintre protagoniști susține că a fost lovit de o mașină a celuilalt clan. Bărbatul a dezvăluit că din autoturism au coborât patru indivizi cu topoare. Trei mașini, ale protagoniștilor, dar și una parcată, au fost avariate.

Bătaie cu furci şi topoare între două clanuri rivale din Lugoj

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Aceștia au fost forțați să tragă focuri de armă în plan vertical pentru a-i liniști pe scandalagii, care au fost săltați și duși la audieri.

Cele două grupări nu se află la prima ispravă de acest gen. Au mai avut un conflict puternic la sfârşitul lunii aprilie, când poliţia a fost nevoită să intervină în forţa câteva zile pentru aplanarea situaţiei.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate