Bărbații din zodiac predispuși la infidelitate în 2018

B1.ro | 09 Ian 2018, 23:14

Bărbații nativi ai trei zodii vor avea un an cel puțin interesant în plan amoros: vor experimenta și vor avea numeroase ocazii să-și dea seama ce vor cu adevărat de la o femeie și de la o relație. 

Ce trei bărbați din zodiac predispuși la infidelitate:

Citește și: ULUITOR: Românul botezat de ADOLF HITLER (FOTO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaIOHANNIS i-a ÎNFURIAT pe români: PROTEST în fața Palatului Cotroceni după ce președintele a acceptat propunerea de premier a PSD (VIDEO)

BĂRBATUL CAPRICORN: Acest nativ a avut niște episoade amoroase furtunoase în 2017, episoade din care nu a învățat mare lucru.

Capricornul este genul tipului răzbunător, așa că nu va fi mare mirarea dacă va plănui o serie de lucruri pentru a face rău fostelor partenere.

Capricornul are o viață sexuală activă în 2018, însă nu se gândește în niciun fel la ceva serios. Se va feri de relații pentru a nu suferi.

BĂRBATUL SCORPION: Scorpionul este prin definiție un cuceritor, așa că femeile care cred în loialitatea absolută a acestuia trebuie să fie mereu cu ochii în patru.

Citește și: ”Ziua, ca hoții profesioniști”. Gelu Diaconu aruncă bomba: Dragnea&co au sterș datoriile baronilor locali și ale familiilor politrucilor cu afaceri in imobiliare. Iohannis a promulgat legeaInspectorii OLAF au descins într-un oraș din Arad: Zeci de femei, suspectate de fraude cu fonduri europene TIR-uri BLOCATE pe Valea Oltului din cauza POLEIULUI

Scorpionul este dificil în relațiile sentimentale și nu suportă să fie sub papucul femeii de lângă el. Dacă nu domină și nu face cum spune el, se răzbună.

În 2018 va cunoaște multe femei și abia la finalul anului se va stabili într-o relație. Este foarte complicat și tocmai de asta are nevoie de timp să digere lucrurile bine.

BĂRBATUL TAUR: Taurul este fidel, însă anul 2018 îi poate aduce multe dezamăgiri în dragoste și tocmai de aceea va decide la rândul lui să fie ceva mai infidel față de obicei.

Multe din acțiunile sale se bazează pe suferințele provocate de femei în relațiile actuale sau relațiile anterioare.

Taurul este bun la casa femeii până îl provoci. Femeile care au un partener Taur trebuie să comunice mereu cu el. Nu suportă ideea de a ”plictiseală împreună”. El vrea mereu activitate.

Sursa: teotradafir.com

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate