ALEXANDRU ARŞINEL, audiat la DIICOT: Actorul a dat EXPLICAŢII DESPRE TRANSPLANTUL PRIMIT la clinica medicului Mihai Lucan (VIDEO)

B1.ro | 11 Ian 2018, 09:29

UPDATE: La ieşirea de la DIICOT, Alexandru Arşinel a afirmat că le-a povestit procurorilor ce şi-a amintit de la episodul din 2011 cu transplantul.

Actorul a subliniat că sentimentele sale faţă de Mihai Lucan nu se schimbă.

Alexandru Arşinel, declaraţii după ce a fost audiat la DIICOT

Citește și: Caz terifiant la Iași. O fată a fost violată de un om al străziiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăPremierul Japoniei: Am mai fost la Bucureşti, dar şi la Neptun, acum 35 de ani. Am încă în memorie...

Actorul Alexandru Arşinel a fost chemat, joi, să se prezinte în faţa procurorilor DIICOT pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat medicul Mihai Lucan de la Institutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj.

Actorul Alexandru Arşinel va trebui să dea explicaţii privind transplantul de rinichi pe care l-a primit la clinica medicului Lucan. Deputatul Emanuel Ungureanu a denunţat că acest transplant a fost efectuat fără a respecta ordinea de pe lista pacienţilor care aşteptau să primească organe.

Arşinel a negat aceste acuzaţii, afirmând că acesta a primit rinichii pentru că era într-o stare gravă, acesta fiind criteriu care l-a pus primul pe listă şi nicidecum faima.

Citește și: Incendiu DEVASTATOR! Un bărbat a murit şi două case au arsMărturisiri cutremurătoare ale bătrânului de 80 ani, VIOLAT de un recidivist. Agresorul devenise homosexual în pușcăriePetre Daea a rămas blocat în sediul PSD. ”Vă stă bine cu gratiile astea în față!” (VIDEO)

Tot în acest dosar, a mai fost audiat miercuri şi primarul Clujului, Emil Boc. Acesta a fost acuzat de Emanuel Ungureanu că l-ar fi protejat şi acordat beneficii medicului în schimbul anumitor intervenţiile chirurgicale pe care le-ar fi efectuate medicul. Boc a negat aceste acuzaţii.

Procurorii DIICOT îl cercetează penal pe medicul Mihai Lucan într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de peste 1 milion de euro.

ALEXANDRU ARŞINEL, audiat la DIICOT: Actorul DĂ EXPLICAŢII DESPRE TRANSPLANTUL PRIMIT la clinica medicului Mihai Lucan

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate