ALERTĂ cu bombă în România! Oamenii au fost EVACUAŢI

B1.ro | 23 Oct 2017, 12:51

ALERTĂ CU bombă ÎN România. Oamenii au fost EVACUAŢI. Poate exploda în orice moment. Zona a fost evacuată, iaroamenii legii intervin în aceste momente. S-a creat panică, iar oamenii aleargă frenetic. 

Traficul a fost restricționat luni dimineață în zona centrală a municipiului Satu Mare, lângă Muzeul de Artă, din cauza unei alarme cu bombă.
Un geamantan lăsat lângă un copac a pus pe jar autorităţile. La fața locului s-au deplasat specialiști ai Serviciului Pirotehnic al Brigăzii Antiteroriste a SRI, jandarmi dar și polițiști, scrie satmareanul.net. 

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

Totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă. Proprietarul geamantanului, un bărbat de etnie romă, a venit în cele din urmă să-și ridice bagajul.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate