Aglomerație mare la Sfânta Parascheva. Mai mulți pelerini au primit îngrijiri medicale

B1.ro | 13 Oct 2017, 08:00

Cel mai mare pelerinaj ortodox din România a început marți. Agomerația, oboseala, vârsta înaintată, frigul și așteptarea îndelungată la coadă pentru a săruta moaștele ( un pelerin poate aștepta chiar și 12 ore) au testat limita de rezistență a multor închinători.

Astfel, „S-a intervenit pentru acordarea a primului ajutor medical în 14 situaţii. În două dintre acestea s-a luat şi măsura transportării persoanelor la spital. Una dintre persoane era în vârstă de peste 70 de ani. Acuza afecţiuni cardiace”, a declarat Ionuţ Catană, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, potrivit Romania Libera 

Citește și: Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuateKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteIohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate