Veste bombă pentru toţi şoferii de peste 31 de ani. Anunțul a fost făcut!

B1.ro | 19 Oct 2017, 12:30

Potrivit unor statistici, portretul robot al şoferului din România implicat în cele mai multe accidente rutiere este: şofer tânăr la volanul unei maşini foarte puternice. 

Şoferii cu vârsta de până la 25 de ani care conduc maşini cu o capacitate cilindrică de peste 2,5 litri sunt, statistic, cei care provoacă cele mai multe accidente
A doua cea mai mare frecvenţă a daunei îi indică pe șoferii cu vârste de până la 25 de ani, care conduc maşini cu o capacitate cilindrică cuprinsă între 2 şi 2,5 litri. Aici, frecvenţa este de 10,75%, deci, în medie, un şofer din nouă a produs un accident.

Citește și: Impozitarea progresivă, cerută de la BNR: "Cota unică a crescut corupția și evaziunea"George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisEconomist: Românii să-și pună bani deoparte, vine criza

Pe locul al treilea se situează, de data aceasta, nu cei mai tineri participanţi la trafic, ci şoferii cu vârste cuprinse între 26 şi 30 de ani, care conduc maşini cu o capacitate cilindrică cuprinsă între 2 şi 2,5 litri.


 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Economic
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate