TAXA PE APĂ DE PLOAIE! În lunile ploioase, facturile sunt enorme

B1.ro | 13 Oct 2017, 14:09

“Daca taxa pentru apa de ploaie va fi mai mica, si Primaria va fi fericita”, a spus edilul, precizând că, în anul 2016, Primăria a plătit pentru apa de ploaie aproximativ 2.3 milioane de lei.

Citește și: Lemnul de foc s-a scumpit cu peste 60%De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiTaxa de solidaritate, de neînțeles și pentru membrii guvernului. Marius Nica: Nu știu ce este cu această măsură Avarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat (VIDEO)

“Sa stiti ca nu doar brailenii platesc pentru apa de ploaie. Si Primaria Municipiului Braila plateste pentru apa de ploaie. Nu pot sa va spun exact in metri patrati pentru ce suprafata platim, dar in anul 2017, Primaria municipiului Braila a platit la CUP Dunarea 2.286.961 lei pentru apa de ploaie – asta inseamna 22 miliarde lei vechi. Este taxa pentru ceea ce inseamna domeniul public pe care noi il avem si pe care se scurge apa de ploaie. Cu siguranta daca taxa pentru apa de ploaie va fi mai mica, si Primaria Municipiului Braila va fi fericita, iar eu, ca primar, voi avea mai multi bani pentru alte investitii.

Complet taxa pe apa de ploaie nu poate fi eliminata, avand in vedere ca apa de ploaie ajunge in statia de epurare si trebuie facute niste cheltuieli pentru deversare ei, ca si apa curata, in Dunare. Numai ca din punctul meu de vedere, si este un punct de vedere personal, actualele formule de calcul nu sunt unele corecte. Raportarile Institutului National de Meteorologie au produs foarte mari nemultumiri atat in randul populatiei, cat si al nostru, ca institutie publica, pentru ca noi consideram ca raportarile nu reflecta intocmai situatia de la Braila si acest lucru a dus la includerea in facturi a unor sume care din punct de vedere legal sunt corecte, dar din punct de vedere al moralitatii sunt discutabile. Urmeaza sa avem mai multe discutii, pentru ca vrem sa procedam in mod legal, vrem sa modificam anumiti coeficienti pentru ca oamenii sa plateasca mult mai putin”, a spus Dragomir, potrivit infobraila.

 

Citește și: A fost desemnat câștigătorul licitației pentru cea mai mare lucrare de infrastructură din ultimii 27 de aniCutremur VALUTAR în România! La ce VALOARE a crescut EuroDedeman se retrage din Republica Moldova din cauza birocrației

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Economic
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate