Previziuni SUMBRE: Euro va ajunge la PARITATE cu lira sterlină în 2018

B1.ro | 12 Aug 2017, 13:25

Valoarea monedei euro va continua să crească, putând ajunge la 1,25 dolari americani şi la paritate cu lira sterlină la începutul anului 2018, potrivit estimărilor Băncii americane de investiţii Morgan Stanley, relatează site-ul agenţiei Reuters, citat de Ziarul Financiar.

Potrivit prognozei băncii Morgan Stanley, la începutul anului viitor euro ar putea ajunge la 1,25 $. De asemenea, moneda Uniunii Europene ar putea ajunge la paritate cu lira sterlină pentru prima dată.

Citește și: Angajații uzinei Ford din Craiova acuză compania că le impune o renegociere DEFAVORABILĂ a lefurilor, odată cu trecerea contribuțiilorCarmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral PSD-ALDE aruncă țara în datorii: Guvernul pregătește împrumuturi externe de 8 miliarde de euro în următorii 2 ani

Dolarul american este în scădere faţă de euro, iar valoarea lirei sterline este în declin din cauza crizei politice generate de hotărârea Marii Britanii de a ieşi din Uniunea Europeană.

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Economic
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate