Polițiștii germani, răsfățații bugetului. SALARIILE INCREDIBILE pe care românii doar le visează! (FOTO)

B1.ro | 23 Oct 2017, 17:20

Grila de salarizare a polițiștilor germani este pur și simplu ieșită din comun, potrivit informațiilor furnizate de oeffentlichen-dienst.de.

Conform tabelelor de remunerare publicate de Guvernul Federal al Germaniei (publicate aici), un un polițist cu experiență de până în trei ani câștigă 2.700 euro pe lună, cei cu peste 9 ani de experiență trec de 3000 pe lună, iar cei cu peste 14 ani de experiență pot ajunge să câștige chiar și 7000 de euro pe lună în funcție de grade și de realizări.

Citește și: Impozitarea progresivă, cerută de la BNR: "Cota unică a crescut corupția și evaziunea"George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisEconomist: Românii să-și pună bani deoparte, vine criza

Sumelor de mai sus se adaugă bonusuri, premii, bonuri de benzină "no limit", o vacanță asigurată anual etc. Astfel, venitul unui polițist german ajunge să îl depășească pe cel al unui parlamentare român. 

Comparativ cu Germania și România stă destul de prost la acest capitol. Un polițist român câștigă, potrivit unui articol al ZF din 2015, minimum 500 euro, iar cel mai bine plătit polițist român câștigă aproximativ 2000 de euro.

Cu toate acestea, meseria de polițist în Germania nu este deloc ușoară, în condițiile în care manifestațiile extremiste violente sunt la ordinea zilei, iar, în ultimii ani, țara se confruntă cu un semnificativ val de imigranți.

Citește și: Olguța Vasilescu: ”Noi n-am spus niciodată că prin acest transfer de contribuții cresc salariile” / În iunie garanta majorări și de 50%: ”O să vedeți o creștere netă a salariilor și la bugetari și la mediul privat” (VIDEO, FOTO)Comisia Europeană ia în calcul suspendarea fondurilor UE pentru RomâniaMobila ucigașă! Ikea, responsabilă de MOARTEA a 8 copii, forţată să recheme 29 de milioane de dulapuri de pe piață

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Economic
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate