Pensii SUSPENDATE în Gorj. Cum a fost posibil acest lucru

B1.ro | 06 Oct 2017, 19:05

Peste o sută de pensionari din Gorj s-au ales cu pensiile suspendate. Vârstnicii au intrat în atenția reprezentanților Casei Județene de Pensii (CJP) Gorj după ce au prestat și alte activități, deși, conform legii, nu mai au voie să muncească. Este vorba despre cei care au ieșit la pensie anticipat, dar și despre pensionarii încadrați în gradele I sau II de invaliditate.

Reprezentanții CJP Gorj sunt nevoiți să le suspende pensiile și să recupereze debitele pe perioada în care aceștia au fost încadrați în câmpul muncii, scrie GDS.

Citește și: Taxa de solidaritate, de neînțeles și pentru membrii guvernului. Marius Nica: Nu știu ce este cu această măsură De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiAvarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat (VIDEO)A fost desemnat câștigătorul licitației pentru cea mai mare lucrare de infrastructură din ultimii 27 de ani

Dintre cele 110 cazuri la care face referire conducerea Casei Județene de Pensii, 38 de persoane au ieșit la pensie în urma constatării gradului I sau II de invaliditate, fapt ce nu le mai permite să fie angajate.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Economic
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate