Mare atenție la bon! Cum poți fi FURAT pe față la magazin: NU uita să verifici AICI (FOTO)

B1.ro | 08 Oct 2017, 16:09

 Mare atenție la bon! Cum poți fi furat pe față la magazin. Nu uita să verifici.

Un bărbat din România a tras un semnal de alarmă pentru toată lumea care merge să facă cumpărături.

Citește și: Angajații uzinei Ford din Craiova acuză compania că le impune o renegociere DEFAVORABILĂ a lefurilor, odată cu trecerea contribuțiilorCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutPSD-ALDE aruncă țara în datorii: Guvernul pregătește împrumuturi externe de 8 miliarde de euro în următorii 2 ani

Arădeanul este frustrat de faptul că prețurile de la raftul magazinelor nu coincide cu prețul de la casă.

Individul  se plânge că a luat din supermarket, un produs la preț întreg, lapte de migdale, în valoare de 11, 39 lei, iar la casă s-a trezit cu 12, 65.  A întrebat vânzătoarea despre cum este posibil acest fapt, iar femeia i-a sugerat să ducă produsul înapoi la raft, dacă nu-i convine situația.

Această practică a mai fost reclamată și în trecut, cele ce o aplică fiind în special magazinele mari, lanțurile comerciale. Ce se poate face? Ne putem adresa Protecției Consumatorului, care poate aplica amenzi supermarketurilor.

Citește și: Încep RESTRUCTURĂRILE! O cunoscută fabrică din România se ÎNCHIDE în ianuarieDirectorul general al Romgaz a fost demisRomânia detronează Franţa la producţia de PORUMB: Suntem primii din Europa!

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Economic
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate