Declarația zilei: Am un copil de 22 de ani, nu-l pot angaja la privat pe 10 milioane (VIDEO)

B1.ro | 19 Oct 2017, 16:42

Declarația zilei vine de la o angajată din Sănătate care a ieșit joi în stradă să protesteze după ce Guvernul a anunțat că nu sunt bani pentru sporuri și creșteri salariale. 

Plângându-se că are un copil care nu își găsește loc de muncă la stat, femeia a spus că preferă un post de bugetar decât unul din mediul privat unde salariul este de doar câteva mii de lei.

Citește și: Impozitarea progresivă, cerută de la BNR: "Cota unică a crescut corupția și evaziunea"George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisEconomist: Românii să-și pună bani deoparte, vine criza

”Mă descurc foarte greu, cu doi copii în școală. Un copil care a terminat școala sanitară și nu îl pot angaja nicăieri. Nu sunt locuri. Unde sunt locurile care sunt promise la Guvern? De ce spun că sunt locuri în sănătate? Am un copil de 22 de ani pe care nu-l pot angaja decât la particular pe 10 milioane, pe 15 milioane. Să trăiască și ei cu salariul ăsta”, a declarat protestatara. 

10.000 de angajaţi din Sănatate au ieşit joi în stradă, după ce ministrul de Finanţe le-a spus verde în faţă că nu sunt bani pentru sporuri sau pentru creşteri salariale. Sindicalşti din toate colţurile ţării, s-au strâns în piaţa George Enescu iar apoi au plecat în marş spre Guvern. Oamenii vor nici mai mult, nici mai puţin decât ce li s-a promis în campania electorală. 

Declarația zilei de la mitingul angajaților din Sănătate: Am un copil de 22 de ani pe care nu-l pot angaja decât la particular pe 10 milioane

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Economic
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate