Avarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat (VIDEO)

B1.ro | 21 Oct 2017, 10:49

Clienţii Raiffeisen s-au aflat în mare dificultate în această dimineaţă! Oamenii nu şi-au putut accesa cardul şi nici folosi alte servicii ale băncii din cauza unei avarii majore care a pus instituţia financiară pe "off". Timp de trei ore nimic nu a funcționat în Raiffeisen din cauza unei pene de curent care a blocat întreg sistemul.

Purtătorul de cuvânt al băncii, Anca Hașegan, a precizat pentru B1TV că la ora 9 angajații băncii au reușit să repună sistemul băncii în funcțiune, iar totul este în funcțiune, mai puțin sistemul de home banking.

Citește și: Impozitarea progresivă, cerută de la BNR: "Cota unică a crescut corupția și evaziunea"George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisEconomist: Românii să-și pună bani deoparte, vine criza

În mod normal în cazul unei avarii precum cea de dimineață, intră în funcțiune sistemul de back-up, susține reprezentatul băncii, dar acest lucru nu a fost valabil și dimineață și a fost nevoie ca angajații să intervină pentru a remedia situația.

Avarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Economic
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate