”Am găsit banii în curte” / "Am primit aceste milioane cadou" - Explicațiile HALUCINANTE ale românilor cu averi uriașe nejustificate

B1.ro | 12 Ian 2018, 12:46

O treime dintre românii cu averi mari verificați de Fisc anul trecut au fost dați pe mâna procurorilor.

În urma controalelor făcute de inspectorii ANAF, peste 300 de milioane de lei au fost scoși la lumină.

Citește și: Funcţionarii ANAF, pe Facebook la fel ca la ghişeu: Se va răspunde la întrebările postate până la ora 16.30. Zeci de nelămuriri, rămase fără răspuns (FOTO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmCărtărescu: Declarația 600 este o aberație fiscală și o insultă / Petiție pentru retragerea formularului

Unii dintre cei 50 de oameni înstăriți ai țării au venit cu explicaţii aboslut halucinante despre averile pe care nu le puteau justifica”Am găsit banii îngropați în curte”/ “I-am primit cadou”, potrivit pro tv.

Dar inspectorii nu i-au crezut, aşa că pentru o treime dintre ei au depus plângeri penale şi au calculat prejudicii de 42 de milioane de lei, potrivit ANAF. Aşadar, în total, inspectorii au de recuperat peste 105 milioane de lei.

Controalele ANAF se vor întețid e anul acesta. Amintim că inspectorii primesc din 2018 bonusuri de 15% din sumele recuperate. Cu o limită însă: nu mai mult de 3.800 de lei brut pe lună.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Economic
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate