Vești noi despre Programul RABLA. Ce a decis Guvernul

B1.ro | 12 Oct 2017, 12:37

Vești noi despre Programul RABLA. Voiați să schimbați mașina veche, cu una nouă, și nu ați apucat? 

Cu siguranță o să vă bucurați când o să auziți această veste.

Citește și: ALERTĂ! Un microbuz cu nouă românce, implicat într-un accident, în ItaliaCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutUn șofer s-a ales cu dosar penal după o situație demnă de cărțile de șoferie

Guvernul a aprobat majorarea bugetului alocat programului Rabla Clasic. În plus, executivul a dispus și alocarea a 10 milioane pentru programul RO-LA de reducere a poluării cauzate de transportul rutier de marfă.

“Se asigură, astfel, continuarea Programului Rabla, program de succes aflat la cea de-a treisprezecea ediție, pentru a încuraja cumpărarea de autoturisme care nu poluează și sunt mai sigure în trafic,” se arată în motivarea executivului.
Totodată, Guvernul a alocat 10 milioane de lei pentru demararea Programului RO-LA, prin care se urmărește reducerea poluării, a noxelor și a emisiilor de CO2 din atmosferă.

Concret, noul program de finanțare vizează reducerea efectelor negative pe care transporturile rutiere de marfă le produc asupra mediului, prin transferul unui segment al transportului de marfă dinspre transportul rutier către calea ferată.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Auto
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate