Neamț: Plan roșul de INTERVENȚIE în urma unui accident rutier: 6 RĂNIȚI printre care un copil

B1.ro | 12 Oct 2017, 07:44

Autoritățile din județul Neamț au pus în aplicare, joi dimineață, Planul roșu de intervenție în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz ce transporta persoane și un camion, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, Adrian Rotaru, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, accidentul a avut loc în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului și s-a soldat cu rănirea a cel puțin șase persoane, dintre care un copil.

Citește și: Nu ai TRUSĂ şi EXTINCTOR? Amenda 300 de lei! Poliţia Română ştie de ce, şoferii habar nu au 'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăCum putem EVITA accidentele pe POLEI și ce mașini sunt predispuse la nenorociri? Sfaturi care își vor fi, cu siguranță, UTILE

"Accidentul s-a soldat cu rănirea a șase persoane, din care un copil, o femeie și patru bărbați cu leziuni și escoriații la nivelul feței", a afirmat Rotaru.

La locul evenimentului au fost mobilizate șase ambulanțe și o autospecială de stingere a incendiilor.

Potrivit Știri-Neamț, toate victimele erau din microbuz și au fost transportate la la spital (4 la Târgu-Neamț și 2 la Bicaz). 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Auto
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate