Ministerul Turismului, anunț șoc! Toate instituțiile publice trebuie să se pregătească

B1.ro | 06 Oct 2017, 16:18

Ministerul Turismului deține în patrimoniu 5 mașini, pe care vrea să le ofere fără plată altor instituții publice, relatează libertatea.ro.

Cele cinci autoturisme  pot fi ridicate prin transfer  în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 841/1995 privind procedurile de transmitere fără plată şi de valorificare a bunurilor aparţinând instituţiilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Citește și: Un șofer s-a ales cu dosar penal după o situație demnă de cărțile de șoferieKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteAccident GRAV pe calea ferată: Un tren a lovit o maşină, traficul este BLOCAT!

Instituțiile publice care doresc să beneficieze de această oportunitate trebuie să trimită Ministerului Turismului o solicitare scrisă în termen de 30 de zile de la data publicării anunţului, 5 octombrie. Cele cinci maşini puse la dispoziție de către Minister sunt: un Daewoo Nubira II, două maşini Renault Clio, un Seat Ibiza şi o Dacia Logan (MCV).

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Auto
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate