Ministerul Turismului, anunț șoc! Toate instituțiile publice trebuie să se pregătească

B1.ro | 06 Oct 2017, 16:18

Ministerul Turismului deține în patrimoniu 5 mașini, pe care vrea să le ofere fără plată altor instituții publice, relatează libertatea.ro.

Cele cinci autoturisme  pot fi ridicate prin transfer  în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 841/1995 privind procedurile de transmitere fără plată şi de valorificare a bunurilor aparţinând instituţiilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Citește și: Șoferii în vârstă vor avea permise auto valabile doar un an? De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiCum arată o mașină din dotarea Poliției române: "Stai să văd ce fac cu sărăcia asta!" (VIDEO)Mulți străini din București circulă fără bilet RATB. Cum reacționează când sunt controlați

Instituțiile publice care doresc să beneficieze de această oportunitate trebuie să trimită Ministerului Turismului o solicitare scrisă în termen de 30 de zile de la data publicării anunţului, 5 octombrie. Cele cinci maşini puse la dispoziție de către Minister sunt: un Daewoo Nubira II, două maşini Renault Clio, un Seat Ibiza şi o Dacia Logan (MCV).

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Auto
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate