Fără cuvinte: Ce se întâmplă la un nivel cu calea ferată în momentul trecerii unui tren de mare viteză (VIDEO)

B1.ro | 12 Oct 2017, 16:03

Imagini incredibile au fost surprinse la o trecere la nivel cu calea ferată.

Imaginile au fost postate pe o pagină de Facebook care poartă numele Iași și dau de înțeles că au fost surprinse în județ, însă mai mulți internauți au precizat în comentarii că nu este vorba de orașul Iași.

Citește și: Accident GRAV pe calea ferată: Un tren a lovit o maşină, traficul este BLOCAT!Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Nu ai TRUSĂ şi EXTINCTOR? Amenda 300 de lei! Poliţia Română ştie de ce, şoferii habar nu au

Indiferent unde au fost surprinse, ceea ce se întâmplă este indiscutabil.

Un șofer a flmat cu o cameră de bord momentul în care la nivel cu o cale ferată un tren trece, iar barierele au fost coborâte după ce trenul a trecut.

Deși luminile roșii de avertizare erau aprinse și orice șofer trebuie să știe regulile care trebuie aplicate în apropierea unei astfel de căi ferate, situația este oricum una dezastruoasă.

Citește și: Cum putem EVITA accidentele pe POLEI și ce mașini sunt predispuse la nenorociri? Sfaturi care își vor fi, cu siguranță, UTILENissan recheamă 320.000 de maşini de pe piaţa din Japonia! Care este CAUZADacia Duster NU oferă siguranță! Mașina s-a făcut PRAF la TESTELE EuroNCAP (FOTO)

Pe imagini se poate vedea că ceața era destul de densă, iar până la o tragedie nu era decât un pas.

Din fericire nimeni nu a fost rănit și sperăm ca astfel de situații să nu mai aibă loc.

Recomandăm ca atenția șoferilor în astfel de zone, și nu numai, să fie una extrem de sporită.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Auto
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate