Desprinsă din filmele de GROAZĂ! Cum a arătat o călătorie cu mașina în timpul furtunii VIOLENTE din vestul țării (VIDEO)

B1.ro | 18 Sep 2017, 11:17

Un videoclip apărut pe rețelele sociale face furori, după ce a surprins călătoria cu mașina în timpul furtunii extrem de violente care a făcut ravagii în vestul țării duminică după amiază. În filmuleț se poate vedea cum copacii de pe marginea drumului sunt îndoiți de vântul puternic.

Șoferul continuă să meargă, dar este nevoit să reducă viteza considerabil, întrucât vizibilitatea este obstrucționată aproape complet. Automobilul pare să înainteze în neant, fiindcă nu se poate vedea absolut nimic. O mașina aflată în fața șoferului care a filmat este abia vizibilă, chiar și cu becurile de semnalizare care luminau intermitent.

Citește și: Mulți străini din București circulă fără bilet RATB. Cum reacționează când sunt controlați De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiExpert britanic: Șofatul va fi interzis peste 25 de ani. Motivul pentru care oamenii nu vor mai avea voie să conducă Un nou EXAMEN! REGULI noi pentru obţinerea permisului de conducere

Scena pare desprinsă dintr-un film horror, regizată aproape, furia naturii obligând șoferii surprinși în mers să înainteze încet și eventual să oprească. Furtuna violentă din vestul țării a durat doar câteva minute, dar a ucis 8 persoane, în timp ce alte 150 sunt rănite. Pagubele nu au fost încă estimate, dar multe acoperișuri au fost zburate de vânt, iar copacii căzuți au îngreunat circulația și le-a dat de muncă autorităților locale. Filmulețul a fost realizat în județul Timiș, de către Carmen Spătan și a fost postat pe pagina Estimări şi prognoze meteo personale-România.

Desprinsă din filmele de GROAZĂ! Cum a aratat o călătorie cu mașina în timpul furtunii VIOLENTE din vestul țării (VIDEO)

 

Citește și: Profesionalism sau teribilism? Cum se joacă un bărbat cu TIR-ul în trafic (VIDEO)Șofer oprit cu focuri de armă în Capitală. Polițiștii s-au îngrozit când au descoperit ce se afla în mașină (VIDEO)Un milion de automobile Mercedes din toată lumea, rechemate la service: Ce probleme au fost descoperite 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Auto
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate