Desprinsă din filmele de GROAZĂ! Cum a arătat o călătorie cu mașina în timpul furtunii VIOLENTE din vestul țării (VIDEO)

B1.ro | 18 Sep 2017, 11:17

Un videoclip apărut pe rețelele sociale face furori, după ce a surprins călătoria cu mașina în timpul furtunii extrem de violente care a făcut ravagii în vestul țării duminică după amiază. În filmuleț se poate vedea cum copacii de pe marginea drumului sunt îndoiți de vântul puternic.

Șoferul continuă să meargă, dar este nevoit să reducă viteza considerabil, întrucât vizibilitatea este obstrucționată aproape complet. Automobilul pare să înainteze în neant, fiindcă nu se poate vedea absolut nimic. O mașina aflată în fața șoferului care a filmat este abia vizibilă, chiar și cu becurile de semnalizare care luminau intermitent.

Citește și: Un șofer s-a ales cu dosar penal după o situație demnă de cărțile de șoferieKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteAccident GRAV pe calea ferată: Un tren a lovit o maşină, traficul este BLOCAT!

Scena pare desprinsă dintr-un film horror, regizată aproape, furia naturii obligând șoferii surprinși în mers să înainteze încet și eventual să oprească. Furtuna violentă din vestul țării a durat doar câteva minute, dar a ucis 8 persoane, în timp ce alte 150 sunt rănite. Pagubele nu au fost încă estimate, dar multe acoperișuri au fost zburate de vânt, iar copacii căzuți au îngreunat circulația și le-a dat de muncă autorităților locale. Filmulețul a fost realizat în județul Timiș, de către Carmen Spătan și a fost postat pe pagina Estimări şi prognoze meteo personale-România.

Desprinsă din filmele de GROAZĂ! Cum a aratat o călătorie cu mașina în timpul furtunii VIOLENTE din vestul țării (VIDEO)

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Auto
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate