Accident tragic pe șoseaua Pipera-Tunari: Un bărbat a murit ars de viu (VIDEO)

B1.ro | 16 Oct 2017, 14:24

Accident tragic pe şoseaua Pipera-Tunari. Un bărbat a murit ars de viu după ce maşina în care se afla a luat foc. Totul după ce şoferul s-a izbit cu autoturismul în stâlpii de iluminat de pe marginea drumului. Între timp au apărut şi primele scene surprinse de camerele de supraveghere. 

Cel mai probabil din cauza vitezei foarte mari, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a început să derapeze. A intrat prima dată în piciorul de metal al unei pasarele.

Citește și: Membru CSM, implicat într-un ACCIDENT RUTIER GRAVGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisAmenzile în România, duble față de cele din Ungaria. Președintele FORT: “Piața Victoriei nu e suficient de încăpătoare”

Impactul cu pasarela a fost atât de puternic, încât autoturismul a fost aruncat în stâlpii de iluminat de pe marginea drumului. Doi stâlpi au fost dărâmaţi, iar maşina s-a rupt efgectiv în două şi a luat foc. Până să vină pompierii, un şofer care trecea prin zonă a sărit să stingă flăcările. Fără succes însă.

Şoferul nu a vut nicio şansă de scăpare. Prins între fiarele maşinii nu a reuşit să iasă şi a ars de viu.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a elucida exact circumstanţele în care a avut loc accidentul.

Accident tragic pe șoseaua Pipera-Tunari: Un bărbat a murit ars de viu

Citește și: HALUCINANT! O primăriţă acuză că este victima unor VRĂJI. Cum şi-a găsit maşina într-o dimineaţă...  (FOTO, VIDEO)Pericol de EXPLOZIE în Buzău! Un tir cu peste 40 de tone de azotat de amoniu s-a răsturnat pe DN 2C (VIDEO)Traficul, un adevărat calvar! Bătaie crâncenă între doi șoferi pentru un loc de parcare (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Auto
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate